Skip to content

Investiția care face obiectul acestui plan de afaceri, are ca obiectiv general înființarea unei spălătorii-curățătorii de covoare, care să ofere servicii suport populației din mediul rural. Investiția propusă prin implementarea prezentului proiect, se va realiza conform codului CAEN 9601- Spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană, respectiv: Curățarea carpetelor și covoarelor, curățarea draperiilor și a perdelelor, la domiciliul clienților sau nu;

Piața serviciilor de curățenie este într-o creștere continuă datorită volumului mare de muncă și a nevoilor financiare ridicate, fapt ce a condus la lipsa timpului liber alocat pentru nevoile personale.
Pentru satisfacerea acestor nevoi, societatea oferă ca soluție servicii, la un standard de calitate ridicat și într-un timp scurt privind spălarea și curățarea carpetelor și covoarelor, utilizând o tehnologie performantă.
Activitatea propusă se va desfășura în localitatea Moisei, într-o hală în suprafață de 80 mp. Societatea consideră că deschiderea unei astfel de firme va fi un succes real și totodată un ajutor pentru clienții vizați, mai ales prin prisma faptului că localitatea Moisei este înconjurată de stațiuni turistice cu un număr mare de unități de cazare care apelează la astfel de servicii.
Prin urmare, înființarea obiectivului propus în prezentul proiect va conduce la diversificarea activității intreprinderii precum și la crearea de noi locuri de muncă.
Astfel, obiectivele investiţiei sunt în concordanţă cu obiectivul general al măsurii, cu domeniul de interventie – 6A Facilitarea diversificării, a înfiinţării şi a dezvoltării de întreprinderi mici, precum şi crearea de locuri de muncă.

Caută aici
Meniu
Social Media

Abonare Newsletter

Abonează-te acum la Newsletter-ul nostru şi primieşti unltimele noutăţi pe email.

Ultimele Articole